Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, sosyal konumunun değişeceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Rüyada eski sevgili evlenmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evlendiğini görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisiyle evlenmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini evlendiğini görmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments