Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, hayatının yolunda gideceğine, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili her başlığa çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini öğrenmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle evlenmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi evlendiğini görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, başarılarını arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğimi görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evlendiğini görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle evlendiğini görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek heveslerinin biteceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments