Rüyada eski sevgilisini kıskanmak

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, eğleneceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak gördüyseniz:

  • Mesleğinizin size sempatik gelmemesi ya da çevrenizdeki kişilerin baskısıyla pişmanlık yaşayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi kıskandırmak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek etrafındakiler tarafından kutlanacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak gururlu bir hayat süreceğine, kimseye minnet etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi kıskanmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşini kıskanmak ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işarettir.

Rüyada sevgilinizi kıskanmak güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments