Rüyada eski eşini kıskanmak

Rüyada eski eşini kıskanmak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, yokluk çekmeyeceğine, sorunlarının yakında biteceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine delalettir.

Rüyada eski eşini kıskanmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada eski eşini kıskanmak yaşama sevincine kavuşacağına, kıdem atlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini kıskandığını görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına yorulur.

Rüyada eşini kıskanmak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada eşi kıskanmak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinizi kıskanmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine inanılır.

Rüyada eşini kıskandırmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, endişe veren durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek asosyal bir insan haline geleceğine, insanların birbirine kenetleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments