Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek

Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek anne baba dualarının alınacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada eski sevgilisini başkasıyla evlenirken görmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde kalmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini evlenirken görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden evlenme teklifi almak çabalarının boşa çıkacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evlenmesini görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi evleniyor görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi evlenirken görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments