Rüyada eski sevgilini evlenirken görmek

Rüyada eski sevgilini evlenirken görmek maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, razı geleceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini evlenirken gördüyseniz:

  • Aile içinde aranızda yaş farkı bulunan kişilerle karşılaşacağınız sorunlarda alışılmadık metotlar kullanmanız gerekebilir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olduğunu görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi evleniyor görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başkasıyla evlenirken görmek ruh sağlığının bozulacağına, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde olmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde bulunmak işlerinde bereketin ve verimin artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine işarettir.

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi evlenirken görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, daha güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evlenmesini görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments