Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi görmek daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmiş eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler veya bildiğiniz şeyler hedeflerinize ulaşmanızda size yardımcı olacak.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde bulunmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili evlenirken görmek geriye doğru gideceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi evleniyor görmek her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi bizim evde görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı evde görmek çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada evlenen eski sevgiliyi görmek işiyle nam salacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin evlenmesini görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments