Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin peşinden koştuğunu görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyunun peşinden geldiğini görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada peşinden gelmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada köpeğin peşinden geldiğini görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın peşinden geldiğini görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada peşinden yılan geldiğini görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments