Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, geçmişini arkada bırakacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin peşinden gitmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin peşinden gitmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, bundan güç ve cesaret alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin peşinden koştuğunu görmek manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin peşinden gitmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin peşinden gitmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına delalettir.

Rüyada birinin peşinden gitmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada koyunun peşinden gitmek zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, malında zulüm meydana gelmesine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kaya.ramis@icloud.com

Eski sevgilimin peşindeyim ama ulaşamıyorum telefonla Ulaşmaya çalışıyorum numarasını değiştirmiş rüyamda ona ulaşamadım bi yolda giderken yolun ortasında bir çukur içi tertemiz cam gibi su kendimi içinde buldum Yanımda biri daha vardı Ama kim olduğunu hatırlamıyorum