Rüyada yılanın peşinden geldiğini görmek

Rüyada yılanın peşinden geldiğini görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, bazen umutlarını yitireceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın peşinden geldiğini gördüyseniz:

  • Siz onları durdurmazsanız veya bazı şeyleri karşılıklı tartışmaktan keyif aldığınızı belirtirseniz, daha çabuk normale döneceklerdir.

Rüyada yılanın peşinden geldiğini görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada peşinden yılan geldiğini görmek ondan kazanç elde edeceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada koyunun peşinden geldiğini görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada peşinden gelmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin peşinden geldiğini görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek karşılıksız bırakmayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yılanın peşinden gitmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin peşinden gitmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments