Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, içinin de rahat edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Olaylar planlandığı şekilde gitmeyebilir.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına delalettir.

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak tartışma yaşayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye bakmak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze bakışmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle göz göze gelmek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret eder.

Rüyada birinin gözünün içine bakmak kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Rüyada gözlerin içine bakmak stresini atacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments