Rüyada eski sevgiliye bakmak

Rüyada eski sevgiliye bakmak sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye bakmak gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmekte fayda var.

Rüyada eski sevgiliye bakmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin arkasından bakmak sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin gözlerine bakmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski fotolara bakmak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada eski resme bakmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza delalet eder.

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin arkasından bakmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments