Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek

Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, birikmiş parasının olacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda karşılaştığınız insanlara karşı daha sıcak davranın.

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanının evine geldiğini görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek büyük zararlara uğrayacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşusunun evine geldiğini görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet eder.

Rüyada birinin evine geldiğini görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments