Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Karşı cinsten kişilerle olumlu olmanız sayesinde onlara son derece çekici geleceksiniz.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin evine geldiğini görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin evine geldiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalettir.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin evine geldiğini görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin evine geldiğini görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet eder.

Rüyada evine misafir gelmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evine haciz geldiğini görmek kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments