Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, huzurunun bozulacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • İç dünyanızdaki gelişmeler sizi bazı konularda atılım yapmaya itebilir.

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iyiliğe ve güzelliğe alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, külfetinin ve yükünün artacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının başka biriyle evlendiğini görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada başka erkekle evlenmek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boşanıp başka biriyle evlenmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments