Rüyada eski sevgilisine sarıldığını görmek

Rüyada eski sevgilisine sarıldığını görmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisine sarıldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada eski sevgili sarılmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi sarılmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle sarılmak çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi sarılarak görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisine sarılmak atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments