Rüyada güzel sözler duymak

Rüyada güzel sözler duymak hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel sözler duymak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaş ya da sevgili faydadan çok zarar getirebilir.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden güzel söz duymak çok iyi mevkilere geleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına yorulur.

Rüyada birinden güzel söz duymak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, asık yüzlerin güleceğine işarettir.

Rüyada güzel sözler duymak hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden güzel söz duymak hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada güzel söz duymak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments