Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek her koşulda allah yolundan yürüyeceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin saçını kestiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin saçını kestiğini görmek diplomalı kimse olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulur.

Rüyada annesinin saçını kestiğini görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada annesini kestiğini görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Rüyada saçını kestirmekten vazgeçmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine delalet eder.

Rüyada saçını kestiren birini görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine yorulur.

Rüyada saçın kestirmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments