Rüyada saçın kestirmek

Rüyada saçın kestirmek kar elde edileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, bir yandan cenaze olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işarettir.

Rüyada saçın kestirmek gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada saç kestirdiği görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kestirmek boyatmak üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kısacık kestirmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, hayatının afiyette geçeceğine işaret eder.

Rüyada saçını kısa kestirdiğini görmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, ticaretinin büyüyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments