Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla iltimasa sahipsiniz.

Rüyada annesinin tırnağını kestiğini görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına tırnak kestirmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin tırnak kestiğini görmek azap çektiğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada ayak tırnaklarını kestirmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine tırnak kestirmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının tırnağını kestiğini görmek çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, canının kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada birinin tırnağını kestiğini görmek yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada tırnaklarını kestiğini görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments