Rüyada eski fotoğraf görmek

Rüyada eski fotoğraf görmek rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, zararlarını telafi edeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine rivayet eder.

Rüyada eski fotoğraf gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri istediğiniz birşeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada eski fotoğrafa bakmak niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Rüyada eski fotoğraflarını görmek canının ve malının garantide olacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski fotoğraf makinesi görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşinin fotoğrafını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, layık olduklarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments