Rüyada patronunun elini öpmek

Rüyada patronunun elini öpmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronunun elini öpmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü ilgilendiren değişiklikler yapmanız durumunda olumlu sonuçlar ortaya çıkabilir.

Rüyada eski patronun elini öpmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronunun elini öpmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada patron eli öpmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine delalettir.

Rüyada patronun elini öpmek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işarettir.

Rüyada patron öpmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada patronu öpmek kendisi paralayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına işarettir.

Rüyada patronunu öpmek rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada patronla el ele tutuşmak çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments