Rüyada eski nişanlı görmek

Rüyada eski nişanlı görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada eski nişanlı gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeniz kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski nişanlının ailesini görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, aile hayatının kötüye gideceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine alamet eder.

Rüyada eski nişanlı görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek stres içinde günler geçireceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski nişanlıyla öpüşmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına işarettir.

Rüyada eski nişanlınla evlendiğini görmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kırılacağına inanılır.

Rüyada sürekli eski nişanlıyı görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, istenen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments