Rüyada eski kocasıyla öpüşmek

Rüyada eski kocasıyla öpüşmek kendine döneceğine, başarılarının kalıcı olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, yolculuğa çıkmaya, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski kocasıyla öpüşmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Rüyada eski kocasıyla barışmak haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski kocayla tekrar evlenmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski kocanın karısını görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada kocanın eski sevgilisini görmek yolunda devam edeceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının eski eşini görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının eski karısını görmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada eski kocasıyla kavga etmek kısmetlerini de göremeyeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski kocanın elini tutmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments