Rüyada kocasının eski eşini görmek

Rüyada kocasının eski eşini görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına delalettir.

Rüyada kocasının eski eşini gördüyseniz:

  • Maddi içerikli veya sanatsal konularda mükemmel bakış açınız var.

Rüyada kocanın eski eşini görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine delalettir.

Rüyada kocasının eski eşini görmek malın bereketinin artmasına, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının eşini aldattığını görmek koltuğunun yükseleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eşini kocasını görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına inanılır.

Rüyada eş koca görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının eski karısını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada eski kocaya sarılmak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski kocanın öldüğünü görmek rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments