Rüyada eski hırka görmek

Rüyada eski hırka görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, uğranılan zararın paylaşılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada eski hırka gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmenin veya kendi işlerinizde başarı elde etmenin farklı yolları olabilir.

Rüyada eski hırka giymek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işarettir.

Rüyada eski hırka görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, aynı karşılığı alamayacağına alamet eder.

Rüyada renkli hırka görmek takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet eder.

Rüyada hırka giydirmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına inanılır.

Rüyada gri hırka giymek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah hırka kaybetmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet eder.

Rüyada gri renk hırka görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, başarısının yükseleceğine yorulur.

Rüyada hırka almak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments