Rüyada gri renk hırka görmek

Rüyada gri renk hırka görmek gerekirse özür dileneceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri renk hırka gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin durumunuzu anlamasını bekleyerek ya da durumunuzu anlatabilmek için vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Rüyada gri renk hırka görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, hayatının da kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada gri hırka giymek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalettir.

Rüyada gri hırka görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk hırka görmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine tabir olunur.

Rüyada renkli hırka görmek yokluk içine düşeceğine, arif kimselerden sayılacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk hırka giymek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk hırka görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, mal ve para kazanılacağına inanılır.

Rüyada mor renk hırka görmek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments