Rüyada eski hırka giymek

Rüyada eski hırka giymek büyük bir işe kavuşacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada eski hırka giymek gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada eski hırka giymek ticaretin büyüyeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada eski hırka görmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işarettir.

Rüyada yeni bir hırka giymek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz hırka giydiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil renk hırka giymek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye hırka giydirmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri hırka giymek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yün hırka giymek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, üzüleceğine, ağlayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments