Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • İhtiyacınız kadar olanı almanız zor olmayacak.

Rüyada annenin hamile olduğunu duymak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada anneyi hamile duymak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Rüyada birini hamile olduğunu duymak satışların düşeceğine, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasından hamile olduğunu duymak uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile duymak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments