Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak umutların yıkılacağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada hamile komşu görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile komşunu görmek kazancın düşeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun kızını hamile görmek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunu hamile görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşumu hamile görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada komşuyu hamile görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına yorulur.

Rüyada komşu kızını hamile görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Aslı

Ben hamileyim. Rüyasını gördüğüm komşumda 3 4 yıldır eşiyle sorunları var görüşmüyorlar.rüyamda o komşum hamile oldugunu söylüyo ama hiçte mutlu degil kaç haftalık oldugunu soruyorum ama farklı farklı cvplar veriyo ama çok mutsuz