Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, imkânlarının azalacağına, evlatlarının hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşlerin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz.

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına işarettir.

Rüyada eşinin başkasıyla kavga ettiğini görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşle kavga ettiğini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini kavga ederken görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş eşle kavga etmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölmüş eşiyle kavga etmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine delalettir.

Rüyada eşiyle kavga etmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments