Rüyada ölmüş eşiyle kavga etmek

Rüyada ölmüş eşiyle kavga etmek kişinin şansının artacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş eşiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Kontrolün her zaman elinizde olmasını istersiniz.

Rüyada eşini kavga ederken görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine alamet eder.

Rüyada eşiyle kavga etmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, kazancının günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada ölmüş eşiyle kavga etmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş eşle kavga etmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle kavga etmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Rüyada eşinin ailesiyle kavga etmek hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments