Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya niyetlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başkasıyla kavga ettiğini görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada eşle kavga ettiğini görmek en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada eski eşiyle kavga etmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş eşiyle kavga etmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kazancının ilk önce azalacağına işarettir.

Rüyada eşiyle kavga etmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına inanılır.

Rüyada eşinizle kavga etmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments