Rüyada eşinin ailesiyle kavga etmek

Rüyada eşinin ailesiyle kavga etmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin ailesiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi her şeye hazırlarsanız, olayları göğüslersiniz.

Rüyada eşinin ailesiyle kavga etmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çıkış yolları bulacağına işarettir.

Rüyada aile içi kavga görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aile kavgası görmek muradınıza ereceğinize, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aile kavga etmek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine işaret eder.

Rüyada aile büyükleriyle kavga etmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada aile içinde kavga görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aileden biriyle kavga etmek onların bir adım önüne geçeceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aileden birinin kavga ettiğini görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments