Rüyada eski eşini ağlarken görmek

Rüyada eski eşini ağlarken görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada eski eşini ağlarken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler içinde olup, yeni arkadaşlıklar geliştirebilirsiniz.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek hak ve din yolunu bırakacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine alamet eder.

Rüyada eski eşi ağlarken görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalettir.

Rüyada eşinin ağlamasını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ağlayan eşini görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini ağlayarak görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşini ağlarken görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işarettir.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen eşini ağlarken görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments