Rüyada eşinin ağlamasını görmek

Rüyada eşinin ağlamasını görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, huzurlu bir hayat süreceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine işarettir.

Rüyada eşinin ağlamasını gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan rutin iş veya konularda değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada eşini ağlarken görmek moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş eşi ağlarken görmek her zaman şükür içinde olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan eşini görmek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, kimse ile tartışmayacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş eşini ağlarken görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına yorulur.

Rüyada eşinin ağlamasını görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işarettir.

Rüyada eski eşi ağlarken görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulur.

Rüyada eşini ağlayarak görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, geleceğine bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Asiye Temel

Rüyada 15 aylık bebeğim ısrarla havuz görünümlü bir yere atlıyor ve babası boğulurken bebeğimizi çıkarıyor.sonra bebek yine atlıyor babasi çıkarıyor.bebek ısrarla atlamaya devam ediyor artık eşim çıkarmayı bırakmış bir kenarda oturmuş ağlıyor.ben atlayıp çıkarıyorum.amq bebek bitkin bir halde nefes alamıyor.ne anlama gelir acaba

Bedriye

Selamun aleykum kocam ruyasinda fare gormus ve farenin gidip hemen yukardan kurani kerim geldiğini gormus ben yemek yerken ruyasinda beni azarlamis bende çok agliyormusum sonra ceşmede yuzunu 3 defa yikadigini gormus erkek kardesiyle birlikte annem gile gidip düşmanlarıyla büyük bir kavka etmisler sonra polisin geldiğini görmüş sonra mezarlik gormus bu rüya ne anlamına geliyor