Rüyada ağlayan eşini görmek

Rüyada ağlayan eşini görmek bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulur.

Rüyada ağlayan eşini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada ölmüş eşini ağlarken görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına delalettir.

Rüyada ağlayan eşini görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada eşini ağlarken görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini ağlayarak görmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşi ağlarken görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş eşi ağlarken görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments