Rüyada eşini ağlayarak görmek

Rüyada eşini ağlayarak görmek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine işarettir.

Rüyada eşini ağlayarak gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada ağlayan eşini görmek zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşi ağlarken görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına inanılır.

Rüyada eşinin ağzından kan geldiğini görmek dini inançların güçleneceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş eşi ağlarken görmek toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş eşini ağlarken görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada eşini ağlarken görmek edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada eşinin ağlamasını görmek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, doyasıya hasret gidereceğine tabir olunur.

Rüyada eşini ağlayarak görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments