Rüyada ölmüş eşini ağlarken görmek

Rüyada ölmüş eşini ağlarken görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş eşini ağlarken gördüyseniz:

  • Artık işinize yaramayan iş, ilişki, iş birliği veya düzenlemelerden vazgeçmek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada eşini ağlayarak görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini ağlarken görmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bereketli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada eski eşi ağlarken görmek hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş eşini ağlarken görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşi ağlarken görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, herkesin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşini ağlarken görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen eşini ağlarken görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada ağlayan eşini görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sibel

Vefat eden eşim ağlıyordu özledim seni diyordu bende onun montunu giymiştim

Sultan

Rüyamda ölmüş eşimi görüyordum ve ona sesleniyordum bana bakıp ağlayarak kaçıyordu bende arkasından koşuyordum ona yetişemiyordum sonra eşim her uzaklaştığında heryerinin kanadığını görüyordum

Sibel

Ölmüş eşim ruyamda yanımdaydı ve tekrar barışmışız bana sarılıp beni unutamadığını ve hala sevdiğini söylüyordu ve bende elimde dökülmüş olan bir tutam saçımı bir yere bırakıp bende ona sarılıp ağlıyorum