Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine alamet eder.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmadığını ya da genel anlamda doğru bulmadığınızı belirttiğiniz konularda karşı taraf halen tepkisiz davranıyorsa yeni yollar denemeniz gerekebilir.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada eski eşini hasta görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına yorulur.

Rüyada eski eşi hasta görmek kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada eşini hasta görmek yeni kararlar alınacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada eşinin hasta olduğunu görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına işarettir.

Rüyada eşini çok hasta görmek hızlanacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments