Rüyada eşini hasta olduğunu görmek

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek yaşam enerjisi ile dolacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eşini hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada ölmüş eşini hasta görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini hasta olduğunu görmek deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin hastalandığını görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölen eşini hasta görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin hasta olduğunu duymak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada ölen eşi hasta görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada eski eşini hasta görmek o şekilde bir çözüm bulacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments