Rüyada eski erkek sevgiliyi görmek

Rüyada eski erkek sevgiliyi görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kötü günlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski erkek sevgiliyi gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada eski erkek sevgiliyi görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada eski erkek sevgilini görmek kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin erkek kardeşini görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada eski erkek sevgili görmek aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek huzur ve mutluluk bulacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi yürürken görmek rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments