Rüyada eski erkek sevgilini görmek

Rüyada eski erkek sevgilini görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, ticaretinin de hızlanacağına, başarının garantileneceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski erkek sevgilini gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada eski erkek sevgili görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski erkek sevgiliyi görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına işarettir.

Rüyada eski erkek sevgilini görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin erkek kardeşini görmek daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşının eski sevgilisini görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin sizi öptüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kendi evinde görmek makamının tehlikeye gireceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments