Rüyada eski sevgiliyi yürürken görmek

Rüyada eski sevgiliyi yürürken görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi yürürken gördüyseniz:

  • Sabrınızı zorlayan ya da eleştiri dozunu arttıran kişiler sorun yaratabilir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek hasret gidereceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle birleşmek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye hasta görmek büyük çaba sarfedeceğine, yeni bir ilişkiye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öptüğünü görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, işlerin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi biriyle görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin ismini söylemek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle bebek sevmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments