Rüyada merdivende karşılaşmak

Rüyada merdivende karşılaşmak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada merdivende karşılaşmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili şeyleri düşünebilecek zaman bulabilmeniz ya da özel şeyler yapabilmeniz zordur.

Rüyada merdivende karşılaşmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada akrabayla karşılaşmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, borçların ödeneceğine inanılır.

Rüyada düğünde karşılaşmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanla karşılaşmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin biriyle karşılaşmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments