Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, masumluğunu ispat edeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • En sonunda ortaya çıkacak tablo ise, hoşunuza gidecek türden olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hak yolundan ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak afiyette giden düzeninden olacağına, yeni bir sayfa açacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada tanıdıkla karşılaşmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada köpekle karşılaşmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Rüyada akrabayla karşılaşmak yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, bol para kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments