Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, rızkının ve kazancının bol olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşla görüşmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yüksek mevkilere getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski eşle görüşmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle görüşmek rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarla görüşmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına delalettir.

Rüyada arkadaşla görüşmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle görüşmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek kızgınlıkların geçeceğine, aradığı çareleri bulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments