Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına işarettir.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla telefonda konuşmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşla telefonda konuşmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada eski eşle telefonda konuşmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada eski patronla telefonda konuşmak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak parasının ve makamının artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments