Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek

Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına yorulur.

Rüyada eski arkadaşının geldiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Rüyada eski erkek arkadaşının evine geldiğini görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşının geldiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle bir araya gelmek hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, başarılarının düşeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin peşinden geldiğini görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin evine geldiğini görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden mesaj gelmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments