Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını görmek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok uğraş vereceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle arkadaşını gördüyseniz:

  • Özel veya profesyonel nedenlerle kurulacak ilişkiler istediğiniz bir alanda ilerlemenize katkıda bulunabilir.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaşla görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşlarını görmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını eski sevgiliyle görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işarettir.

Rüyada arkadaşın eski sevgilisini görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi arkadaş olarak görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi ve arkadaşlarını görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments